Brian Tracy - Începe cu ce nu-ţi place - pdf download

    Author: blogpost Genre: »
    Rating

     Începe cu ce nu-ţi place! (Eat That Frog), porneşte de la o idee simpla: nu ai niciodată timp să termini tot ce trebuie făcut şi apar întotdeauna lucruri sau stări parazite, care te opresc să faci ce e mai important. Soluţia pe care Tracy o explică pe parcursul a 21 de reguli porneşte de la respectarea a trei principii: cel al capacităţii de decizie, cel al disciplinei şi cel al determinării. Brian Tracy are mereu alături metafora broaştei, acel ce nu-ţi place din titlul cărţii, lucrul pe care trebuie să-l faci, dar, pentru că este neplăcut, îl ocoleşti. El va ajunge să te domine, şi fiindcă l-ai tot amânat, s-ar putea să iasă mai rău!
       Brian Tracy este unul dintre cei mai de succes autori de studii de dezvoltare personală şi coaching din America. A publicat peste 40 de cărţi şi a apărut în aproximativ 300 de conferinţe video şi audio; în fiecare an, conferenţiază în faţa a peste 250 000 de persoane.

    Incepe cu ce nu-ti place e o carte care te ajută să-ţi organizezi mai bine timpul şi să duci la bun sfârşit sarcinile pe care le ai de făcut.

    De mulţi ani lumea zice că dacă mâncăm o broască vie dis de dimineaţă, vom putea să ne petrecem restul zilei cu satisfacţia că acela e, probabil, cel mai rău lucru care ni se va întâmpla cât e ziua de lungă.

    “Broasca” noastră e sarcina cea mai mare, cea mai importantă, cea care are cele mai mari reuşite de a fi amânată la nesfârşit şi care ajunge să te domine, iar pentru ca o amâni s-ar putea să iasă mai rau. Brian Tracy ne prezintă 21 de solutii care să ne ajute să nu mai amânăm şi să realizăm cât mai multe din lucrurile pe care le dorim.

    Leave a Reply